Eleaf iCare 110 Starter Set

Eleaf iCare 110 Starter Set

De Eleaf iCare 110 Starter Set is een e-sigaret die beschikt over een batterijcapaciteit van 320mAh.
€ 15,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iCare 110 Starter Set is een e-sigaret die beschikt over een capaciteit van 320mAh. De batterij kan opgeladen worden via de meegeleverde Micro USB kabel.

De clearomizer

De Eleaf iCare Mini heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 1,3ml. Het bijvullen van de Eleaf iCare gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor de top cap van het apparaat af te draaien.

Eleaf IC Coil

Standaard wordt de Eleaf iCare 110 Starter Set geleverd met een IC coil van 1,1Ω. Het is belangrijk om bij een nieuwe coil altijd twee tot drie druppeltjes vloeistof via de bovenkant erin te druppelen, om te zorgen dat de coil de e-liquid goed absorbeert.

De Batterij

De batterij van de Eleaf iCare 110 heeft een capaciteit van 320mAh. De iCare 110 is op te laden met de meegeleverde USB kabel.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iCare 110
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Engelstalige handleiding
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze Eleaf iCare 110 Starter Set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Eleaf iCare Mini 320mAh
Tankinhoud 1,3ml
Afmetingen 136mm (l) x 11mm (d)
Gewicht 33,5g
Aansluiting Micro USB
Kleuren Zwart, Zilver, Cyaan, Wit, Rood

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee