Joyetech eGo AIO ProBox

Joyetech eGo AIO ProBox

Uitgebreide versie van de AIO Box met twee standen en een 2100mAh batterij.
€ 35,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Joyetech eGo AIO ProBox

De Joyetech eGo AIO ProBox is de uitgebreide uitvoering van de Joyetech eGo AIO Box. De eGo AIO ProBox heeft verschillende standen waarin gedampt kan worden, namelijk Direct Output en Constant Voltage. Daarnaast beschikt de Joyetech ProBox over een batterij met een capaciteit van 2100mAh en Airflow Control. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant.

Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit. Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. In het tankje zit een LED lampje die u in zeven verschillende kleuren in kunt stellen. Na het indrukken van de batterijknop, zal het tankje oplichten.

Sub Ohm Atomizer Head

De Joyetech eGo AIO ProBox beschikt over een BF atomizer head 0,6Ω (sub ohm). De atomizer head van de Joyetech eGo AIO ProBox is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen als hoe u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de atomizer base. Een atomizer head is het verwarmingselementje die de e-liquid omzet in damp. Dit onderdeel dient gemiddeld na één tot drie weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de eGo AIO ProBox de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg verandert, is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • Tip: De AIO ProBox wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de Aanbevolen Opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO ProBox.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO ProBox
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Drip Tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo AIO ProBox wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 101mm (h)
Gewicht 113,5g
Aansluiting(en) Micro USB

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO ProBox.

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering