Joyetech eGo AIO

Joyetech eGo AIO

Elektrische sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 25,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo AIO is uitgerust met een batterij met een capaciteit van 1500mAh. De batterij en de tank vormen één geheel. Slechts de coil unit dient zo nu en dan vervangen te worden. Dit kan, net als het bijvullen met e-liquid, via de bovenkant.

De clearomizer

De Joyetech eGo AIO elektronische sigaret is uitgerust met een kindveilige clearomizer. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden gedraaid om deze te vullen met e-liquid. De tank van de Joyetech eGo AIO beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met twee coil units van 0,6Ω (sub-ohm). Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de coil unit te druppelen. Hierdoor kan het katoen in de coil de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry hits, welke een verbrande smaak geven, kleiner.

    • Tip: De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de aanbevolen opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Airflow Control

De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. In de afneembare driptip is een spiraalvormige structuur aangebracht.

De Batterij

De Joyetech eGo AIO beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. De batterij is voorzien van diverse beveiligingen, zoals een beveiliging tegen overladen of tegen teveel spanning.

U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels de meegeleverde mini USB kabel, tevens is de eGo AIO te gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. Wilt u de AIO opladen via het stopcontact? Dan kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare Joyetech AC Adapter. Let wel dat het laden van een batterij via bijvoorbeeld de computer langer duurt dan via het stopcontact.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 19mm
Lengte 118mm
Aansluiting Micro USB

Alternatieven

 
Huidig product

Joyetech eGo AIO
 

Joyetech eGo AIO D16
 

Joyetech eGo AIO D16
Diameter 19mm 16,5mm 22mm
Lengte 118mm 158mm 106,5mm
Gewicht 172g 180g 170g
Batterijcapaciteit 1500mAh 1500mAh 1500mAh
Tankinhoud 2ml 2ml 2ml
Passthrough
  €27,95 €29,95 €32,95

 

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.0 van 5 na 3 reviews
Review by bart on 26-08-2018
ego aio
Waardering
na 2 jaar dampen gebruik ik deze nog altijd.perfect voor mtl ook als je geen beginner bent.gebruik deze met 12 mg nik. 70 pg 30 vg.voordelen:in 2 jaar tijd nog NOOIT meegemaakt dat deze lekte.is gewoon onmogelijk om deze te laten lekken.klein en handig om mee te nemen en gezien de groote lang batterielife.heel goede troathit.goedkoop. nadelen:vullen gebeurd bovenaan maar coil komt mee uit.de smaak kan beter.als je op zoek bent voor een damper om mee te nemen in je broekzak tuidens ruwe aktiviteiten bv lopen , springen , dansen , werken in bouw in de zon , dan is deze perfect. voor dl is deze niet geschikt
Review by dirk on 12-11-2016
joytech aio
Waardering
nooit gedacht dat ik dit nog zou doen,een handid ding,werkt perfect al zullen e natuurlijk betere,en duurdere,zijn
aanrader voor iemand die hier mee begint,zeer makkelijk in gebruik!!!!
Review by ROWAN on 10-09-2016
Ego aio
Waardering
Zeer goede e sigaret om mee te starten maar niet als je al een zwaardere had. Maar voor beginners is deze perfect en zeker met een 0.6 ohm coil. Komt naargelang de grootte van de sigaret heel veel damp uit. Enkel de knop voor te dampen steekt een beetje te veel uit. Als het in je broekzak zit en hij staat uit als je vijf seconden de knop perongeluk in drukt veranderd hij van kleur. Persoonlijk hoeft voor mij de verandering van kleur niet en dan is dit wel een nadeel dat elke keer als ik het lampje uit zet en na een tijd in de broekzak te zitten dat hij toch het lampje heeft aan gezet aangezien je de fire knop 5sec moet inhouden om de lamp van kleur te veranderen. Maar dit zijn geen rampen natuurlijk. Opladen met de mini USB is bangelijk handig. Zelfde lader als gsm dus perfect voor in de wagen. Almost perfect...

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering