Joyetech eGo ONE

Joyetech eGo ONE

Joyetech
Kleine, krachtige damper. Voor zowel sub-Ohm als normaal gebruik. Geeft erg veel damp af.
€ 54,95
Joyetech eGo ONE

Details

De Joyetech eGo ONE is met zijn lengte van slechts 11cm klein maar krachtig en speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren dampers. De eGo ONE geeft u de keuze tussen twee verschillende atomizers (verdampers). Een normale 1,0Ω atomizer en een speciale 0,5Ω sub-ohm atomizer voor extreem veel damp.

CL Atomizer Head

De Joyetech eGo ONE wordt geleverd met twee verschillende verdampers. De 1,0Ω atomizer met een klein luchtgaatje is vergelijkbaar met een normale sigaret waarbij de damp eerst in uw mond komt. Voor mensen die graag extreem veel damp willen wordt ook een 0,5Ω sub-ohm atomizer meegeleverd met een groot luchtgat waardoor het mogelijk is de damp rechtstreeks naar de longen te inhaleren.

Airflow Controller

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan de luchtstoom bijgeregeld worden. Door de ring onder aan de clearomizer met de klok mee te draaien wordt de luchtstroom kleiner. Draai de ring tegen de klok in om de luchtstroom te vergroten.

De Batterij

U kunt kiezen voor een 1100mAh of een 2200mAh batterij. De 2200mAh batterij gaat een stuk langer mee maar is ook 30% langer. Aan de zijkant van de batterij bevindt zich een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. Hierdoor is het mogelijk de eGo ONE op te laden aan uw computer of aan een oplader voor een mobiele telefoon. Zowel een AC Adapter als een USB kabeltje worden met de set meegeleverd.

Door middel van een LED lampje wordt aangegeven hoeveel resterende batterij capaciteit nog beschikbaar is. Is dit meer dan 60% dan brandt het lampje continue. Tussen 30% en 59% knippert het lampje langzaam. Tussen 10% en 29% gaat het lampje sneller knipperen. Is de batterij bijna leeg en is er minder dan 10% capaciteit resterend dan gaat het lampje snel knipperen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x eGo ONE Batterij
1x eGo ONE Atomizer
1x eGo ONE CL Atomizer Head 0,5Ω
1x eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x eGo ONE Mondstuk Metaal
1x eGo ONE Mondstuk Glas
1x USB Cable
1x AC Adapter
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Aansluiting(en) 510
Capaciteit batterij 1100mAh of 2200mAh
Diameter 19mm
Lengte 105mm
Gewicht 82gr


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering