Kanger eVod 2 Starter Set

Kanger eVod 2 Starter Set

Hoogwaardige elektrische sigaret met uitstekende damp productie en smaak dankzij een dubbele Coil Unit.
€ 39,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Kanger eVod is hoogwaardige elektrische sigaret met een goede damp productie en een heerlijke zuivere smaak. De Starter Set bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen met dampen, zelfs een gratis e-Liquid. Nieuw in deze tweede versie is de Dual Coil atomizer die zorgt voor extra veel damp. Daarnaast is het mondstukje nu vervangbaar en gemaakt van metaal.

eVod Clearomizer

De Clearomizer is het tankje dat de e-Liquid bevat. Hierin bevind zich de verdamper (atomizer) om de e-Liquid te verdampen tot "rook". De Kanger eVod Clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. De eVod heeft een BCC (Bottom Coil Changeable) ontwerp wat betekend dat u de atomizer kunt vervangen als deze defect is en de atomizer zich aan de onderkant van het tankje bevind zodat deze altijd voldoende vloeistof krijgt. In de set zitten twee eVod Clearomizers met daarin twee atomizers. Daarnaast krijgt u bij de set nog vijf reserve atomizers zodat u enkele maanden zorgeloos kunt dampen.

De batterij

De Kanger eVod Starter Set wordt geleverd met twee 650mAh batterijen. Hierdoor kunt u verder dampen terwijl één van de batterijen wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 2 tot 3 uur.

Kleuren

De Kanger eVod heeft een duurzame rubber achtige coating en is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Van chique zwart, blauw, rood, paars en zilver tot opvallend roze, groen en geel.

eGo Aansluiting

De Kanger eVod batterij en en Clearomizer zijn voorzien van de veelgebruikte eGo aansluiting waardoor de set geschikt is voor gebruik met de vele bij ons beschikbare accessoires en upgrades.

Inhoud van de set

AantalItem
2x eVod Batterij
2x  eVod 2 Clearomizer
7x Dual Coil Unit (atomizer)
1x USB Oplader
1x 230V Adapter
1x Geschenkverpakking
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Kangertech
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh
Diameter 14mm
Lengte 140mm
Gewicht 60,4gr


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Luc on 23-03-2017
Kanger eVod 2 starterset
Waardering
De beste sigaret die ik al heb gehad goede werking,goede damp en veel accessoires en goede service.
Review by peterkijn on 17-06-2015
Evod2 = dik ok!
Waardering
Na veel minder en ook meer geslaagde stoppogingen ben ik nu twee maand op Evod2 overgeschakeld. Ge koopt met het starterspakket 2 e-sigi's, en als ge verschillende smaakjes bijbestelt met diverse nicotinegehaltes, kunt ge alles lekker vergelijken. Maar vermits nicotine eigenlijk weinig of geen afkickverschijnselen teweeg brengt is het vergelijken tussen beiden, qua 'verslavingsgehalte' heel relatief. Soms damp ik dagenlang zonder nicotine allerlei lekkere smaakjes, en dan krijg ik plots weer 'die drang': dan giet ik dezelfde smaakjes mét nicotine in mijn reservoir (clearomizer) maar wat dacht je? Dacht je dat het anders smaakt en meer bevrediging of zo teweeg brengt? Noppes. Mijn besluit: nicotineverslaving zit écht tussen de oren en niet meer dan dat. Ik ben blij dat ik naar e-sigis overgestapt ben en mijn vriendin nog veel meer! Zij klaagt niet meer over de stank, zij klaagt niet meer over mijn mond als we kussen, de buren op het terrasje klagen niet meer over stank maar nemen alleen een lekker 'aardbeien' of 'vanille'-aroma waar. Wat de Evod als apparaat zélf betreft: ik heb nog geen andere ervaringen opgedaan in e-sigis, maar tot nu toe is het mijn bevinding: als ge ook maar één broebelke hoort moet ge uw pijpke nakijken. Genoeg vloeistof? Batterij genoeg opgeladen? En als dat allemaal niet werkt: de verdamper (atomizer) vervangen. Tinternet bulkt van de advertenties over e-sigis. Ik heb me intuïtief laten leiden door een uitzending waarbij Kanger als uitvinder van de e-sigi werd benoemd. Of het waar is ... geen idee, maar het idee van mijnheer Kanger, dat hij zijn vader zou willen hebben kunnen redden van longkanker, door een alternatieve sigaret, én dat het een chinees is, heeft me vertrouwen gegeven. Wat de Evod2 zelf betreft: als beginner heb ik er geen problemen mee. Hij dampt lekker, je moet wel even wennen aan de juiste doseringen: is er nog genoeg liquid in? is het zuigpijpje nog proper genoeg? is de batterij opgeladen en tenslotte: is de verdamper (jongens, waarom noemen jullie dat toch 'atomizer', dat verstaat in een beginperiode geen mens) ... verdamper dus: is de verdamper nog niet aan vervanging toe. ... als ge al die dingen onder de knie krijgt, maar ge moet daar (gelijk bij het roken van een pijp enige ervaring mee krijgen.

Schrijf een review over de Kanger eVod 2 Starter Set

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering