Kanger eVod 2 Starter Set

Kanger eVod 2 Starter Set

Hoogwaardige elektrische sigaret met uitstekende damp productie en smaak dankzij een dubbele Coil Unit.
€ 39,95
Beschrijving

Details

De Kanger eVod is hoogwaardige elektrische sigaret met een goede damp productie en een heerlijke zuivere smaak. De Starter Set bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen met dampen, zelfs een gratis e-Liquid. Nieuw in deze tweede versie is de Dual Coil atomizer die zorgt voor extra veel damp. Daarnaast is het mondstukje nu vervangbaar en gemaakt van metaal.

eVod Clearomizer

De Clearomizer is het tankje dat de e-Liquid bevat. Hierin bevind zich de verdamper (atomizer) om de e-Liquid te verdampen tot "rook". De Kanger eVod Clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. De eVod heeft een BCC (Bottom Coil Changeable) ontwerp wat betekend dat u de atomizer kunt vervangen als deze defect is en de atomizer zich aan de onderkant van het tankje bevind zodat deze altijd voldoende vloeistof krijgt. In de set zitten twee eVod Clearomizers met daarin twee atomizers. Daarnaast krijgt u bij de set nog vijf reserve atomizers zodat u enkele maanden zorgeloos kunt dampen.

De batterij

De Kanger eVod Starter Set wordt geleverd met twee 650mAh batterijen. Hierdoor kunt u verder dampen terwijl één van de batterijen wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 2 tot 3 uur.

Kleuren

De Kanger eVod heeft een duurzame rubber achtige coating en is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Van chique zwart, blauw, rood, paars en zilver tot opvallend roze, groen en geel.

eGo Aansluiting

De Kanger eVod batterij en en Clearomizer zijn voorzien van de veelgebruikte eGo aansluiting waardoor de set geschikt is voor gebruik met de vele bij ons beschikbare accessoires en upgrades.

Inhoud van de set

AantalItem
2x eVod Batterij
2x  eVod 2 Clearomizer
7x Dual Coil Unit (atomizer)
1x USB Oplader
1x 230V Adapter
1x Geschenkverpakking
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Kangertech
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh
Diameter 14mm
Lengte 140mm
Gewicht 60,4gr


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee