Account

WAAROM EEN ACCOUNT AANMAKEN

Wanneer u regelmatig onderdelen of vloeistoffen wil gaan bestellen is het aanmaken van een account een extra zekerheid. Bij het afrekenen hoeft u dan geen adresgegevens meer in te vullen; dit doet het systeem voor u.

Ook kunt u, wanneer u dat wenst, diverse andere adressen aangeven. Bijvoorbeeld uw werk, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in bezit heeft.

WACHTWOORD VERGETEN

Het komt wel eens voor dat u uw wachtwoord bent vergeten. Geen probleem! Ga boven in de website naar “Mijn Account”. Onder het inlogveld staat de link “Wachtwoord vergeten?” waar u op kunt klikken.

Vul vervolgens het email adres in dat u gebruikt voor uw account. De website verstuurt nu een email naar het door u opgegeven email adres.

Open de email in uw emailprogramma en lees de instructies. Klik op de link in de tekst. Uw internetprogramma opent nu de pagina waarop u een nieuw wachtwoord in kan voeren. Geef hier een nieuw wachtwoord op. Klik vervolgens op “Reset wachtwoord”. U kunt nu inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

ADRESBOEK BEHEREN

Met uw account kunt u diverse adressen aanmaken zodat u eenvoudig uw bestelling naar verschillende adressen kan versturen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld voor familieleden of vrienden bestellingen plaatst. Of wanneer u graag uw bestelling op uw werk wil ontvangen.

Klik op de link “Beheer adressen” in het account venster. U vind hier een overzicht van de adressen die u heeft aangemaakt. Onder elk adres staat een link “wijzigen” waarmee u uw gegevens aan kunt passen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Om een extra adres toe te voegen klikt u rechts in het overzicht op de knop “Nieuw adres toevoegen”. Vul de gegevens in en sla het adres op. U kunt deze adressen instellen als standaard factuuradres en/of standaard verzendadres. Houd er bij “standaard verzendadres” of “standaard factuuradres” rekening mee dat uw bestelling standaard op dit adres geleverd wordt wanneer u tijdens het afrekenen niet voor een ander verzend adres kiest.

Terug naar klantenservice

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee