Aspire Odyssey Mini Kit

Aspire Odyssey Mini Kit

Aspire kit bestaande uit de 50 Watt Pegasus Mini MOD met temperature control en de Triton Mini clearomizer.

€ 49,95

Beschrijving

Details

De Aspire Odyssey Mini Kit bestaat uit de Aspire Pegasus Mini MOD, de Aspire Triton Mini clearomizer en een micro USB oplaadkabeltje. De set is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en 24 karaat verguld rosé goud.

ASPIRE PEGASUS MINI

De Pegasus Mini is een 50 Watt MOD met Temperature Control functie, voorzien van een OLED display waarop alle benodigde informatie zoals de temperatuur, batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit wordt weergegeven. Aan de bovenkant bevindt zich een standaard 510 aansluiting voor de clearomizer. Hierop kunnen praktisch alle clearomizers worden aangesloten. Aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. De Pegasus is geschikt voor 18650 batterijen. Let er bij de keuze van de batterij op dat deze van het High Drain type is. Een batterij wordt niet standaard meegeleverd. Wel kunt u bij bestelling van de kit een batterij mee bestellen. Al de geselecteerde batterijen zijn geschikt voor het grote vermogen van de Pegasus. De batterij wordt afgedekt met een magnetisch dekseltje.

ASPIRE TRITON MINI

De Triton Mini is de 2ml versie van de Aspire Triton Clearomizer. Deze clearomizer kan vanaf de bovenkant gevuld worden, zonder de clearomizer eerst van de batterij af te draaien. De Triton is voorzien van airflow control. Via een draairing aan de onderkant van de clearomizer is de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat naar wens in te stellen. Bij de set wordt een reserve tankglaasje meegeleverd.

TEMPERATURE CONTROL

De temperature control functie zorgt ervoor dat de verdamper altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. Dit geeft de meest gelijkmatige verdamping en is alleen mogelijk door gebruik te maken van Nikkel of Titanium coils. Bij de set wordt standaard een Nikkel coil meegeleverd. In de Temperature Control modus is de temperatuur regelbaar van 100 tot 300 graden.

VARIABLE WATTAGE

In de Variable Wattage modus is het mogelijk om zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is regelbaar van 1 tot 50 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de kit worden twee Kanthal coils meegeleverd. Deze zijn geschikt voor de Variable Wattage modus. Het betreft een standaard 1,2Ω coil en een speciale Clapton coil van 1,8Ω. Clapton coils zijn gemaakt van Kanthal, maar zijn gewikkeld als een gitaarsnaar waardoor er een groter oppervlak ontstaat.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Pegasus 50 Watt MOD
1x Aspire Triton Mini Clearomizer
1x 0,15Ω Ni200 Triton Mini Replacement Atomizer
1x 1,2Ω Kanthal Triton Mini Replacement Atomizer
1x 1,8Ω Clapton Triton Mini Replacement Atomizer
1x Reserve tank glaasje
1x Micro USB Laadkabel
1x E-liquid*


* Deze Aspire Odyssey Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Wattage 5 - 50W
Voltage 0,5 - 8,5V
Weerstand 0,1 - 3,0Ω
Afmeting 39mm (l) x 22mm (b) x 141mm (h)
Gewicht 110g (exclusief batterij)
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Aspire Odyssey Mini Kit.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee