Eleaf iStick 30W

Eleaf iStick 30W

De iStick 30W is even groot als de normale iStick maar heeft een maximaal vermogen van 30 Watt in plaats van 20 Watt.
€ 37,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De iStick 30W is even groot als de normale iStick maar heeft een maximaal vermogen van 30 Watt in plaats van 20 Watt. De batterij heeft een capaciteit van 2200mAh en de iStick 30W beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie en is voorzien van een OLED display. Nieuw bij de 30W versie is ondersteuning voor sub ohm coils vanaf 0,4Ω, het veer contact onder de clearomizer aansluiting (spring loaded) en een iets aangepast ontwerp van de bovenkant wat er voor zorgt dat grotere clearomizers met een diameter van 22 of 23mm mooier aansluiten. De Eleaf iStick 30W is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, blauw en paars.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de fire button wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage en Variable Wattage

De iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie. Door het vierkante knopje 3 keer in te drukken kunt u schakelen tussen de VW en VW modus. In Variable Voltage mode is het voltage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 2,0 en 8,0 Volt in stapjes van 0,1 Volt. In de Variable Wattage mode is het wattage instelbaar tussen 5,0 en 30 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de fire button te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick 30W Body
1x 1000mAh AC Adapter
1x eGo Adapter
1x USB Kabel
1x Engelstalige Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Aansluiting 510 (Spring Loaded)
Voltage 2,0 tot 8,0 Volt
Capaciteit batterij 2200mAh Li-Ion
Afmeting 77mm (h) x 23mm (d) x 32mm (b)


*) Deze set wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee