Eleaf iStick Pico

75W MOD met automatische temperatuur regeling en de top-filling Melo 3 Mini clearomizer van 2ml.

€ 49,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Pico is een 75 Watt box MOD met automatische temperatuur regeling en instelbaar wattage. De Pico wordt geleverd met de Melo 3 Mini clearomizer. De Pico werkt op een verwisselbare 18650 batterij en is geschikt voor coil units met een gloeidraad van Kanthal, Nikkel, Titanium en roestvrijstaal. De Pico is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

De batterij en haar instellingen

De Pico werkt met een standaard 18650 batterij die niet wordt meegeleverd. Door het hoge vermogen dat de Pico kan leveren, is het belangrijk dat de batterij minimaal 25A kan leveren. De Pico beschikt over verschillende instelmogelijkheden, zodat u het apparaat naar wens kunt instellen. De instelmogelijkheden waarover de Eleaf Pico beschikt zijn:

  • Variable Wattage
  • Bypass mode
  • Temperature Control (Ni/Ti/SS)
  • Temperature Coefficient of Resistance (M1/M2/M3)
  • Airflow control

Het wattage van de Pico is instelbaar van 1 tot en met 75 Watt. De temperatuur van de Pico kunt u instellen van 100 tot en met 315 graden Celsius. Maakt u gebruik van de variable wattage of de Bypass mode? Dan dient de atomizer die u gebruikt een weerstand van 0,1 tot 3,5 ohm te hebben. Indien u gebruik maakt van de temperature control modus of de TCR modus, dan dient de atomizer over een weerstand tussen de 0,05 en 1,5 ohm te beschikken.

Melo 3 Mini Clearomizer

De iStick Pico wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 clearomizer. De Melo 3 kan via de bovenkant worden gevuld. Het tankje heeft een capaciteit van 2ml. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om de luchttoevoer naar wens in te stellen.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico body
1x Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer
1x Eleaf EC 0,3Ω Atomizer Head (30 - 80W)
1x Eleaf EC 0,5Ω Atomizer Head (30-100W)
1x Micro USB oplaadkabel
4x Reserve seal ringen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Pico wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 75,0W
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 45mm (l) x 23mm (b) x 100mm (h)
Gewicht 150g
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iStick Pico.

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by chris on 21-03-2017
echt super goede vaporiser
Waardering
Ik heb hem nu bijna een maand, is echt goed toestel, je kan zelf regelen de wattage enzo wat handig is zodat iedereen kan vapen hoe het beste is voor hem. gemakkelijk om bij te vullen en te onderhouden. Heb onlangs de coil vervangen en ging super vlot. ik rook nu meer dan 1 maang geen sigaretten meer en vind het vapen echt goed. ik raad aan iedereen de pico aan mijn eerste toestel was de joytech eGO AIO en deze is een super upgrade goed voor zowel ervaren vaporisers als de minder ervaren.
Review by PAUL on 30-01-2017
goede keuze
Waardering
Prima mod. de vele instel mogelijkheden zijn een must. Wel wat zoekwerk om de voor u geschikte instelling te vinden. Indien zware roker toch extra batterij te voorzien.

Schrijf een review over de Eleaf iStick Pico

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering