Eleaf iStick

Eleaf iStick

Super kleine Box MOD met 20 Watt vermogen, 2200mAh batterij en OLED display.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick is een super kleine Box MOD die bijzonder lekker in de hand ligt. Het maximaal vermogen is 20 Watt. De batterij heeft een capaciteit van 2200mAh en de iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie en is voorzien van een OLED display. De Eleaf iStick is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, blauw en paars.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de fire button wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage en Variable Wattage

De iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie. Door het vierkante knopje 3 keer in te drukken kunt u schakelen tussen de VW en VW modus. In Variable Voltage mode is het voltage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 3,0 en 5,5 Volt in stapjes van 0,1 Volt. In de Variable Wattage mode is het wattage instelbaar tussen 2 en 20 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de fire button te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Body
1x 1000mAh AC Adapter
1x eGo Adapter
1x USB Kabel
1x Engelstalige Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Aansluiting 510
Capaciteit batterij 2200mAh
Afmeting 21,5mm (d) x 33,5mm (b) x 75mm (h)
Gewicht 88,9gr


*) Deze set wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee